Tiger Woods PGA 2004 anmeldelse

Tiger Woods PGA 2004 anmeldelse

Selv om det er gammelt, er Tiger Woods PGA 2004 et sjovt og tilgængeligt golfspil til pc, der har en særskilt arkadeoplevelse. Gameplay er ret ligetil og let at vænne sig til, hvor en nybegynder kan hente det og spille golf med det samme.

Tiger Woods PGA 2004 er et af de bedst anmeldte golfspil blandt kritikere, og fokuserer mere på emulation end simulering, og selvom eksperterne er meget glade for spillet, er det specifikt designet til at have det sjovt. Du kan gøre alt fra at øve forskellige sving, til at oprette dine egne brugerdefinerede sæsoner. Der er endda en spiller skabelsesmulighed, hvor du kan lave din egen golfspiller med brugerdefinerede detaljer, som giver dig mulighed for at ændre alt fra deres frisure, ansigtsbensstruktur og endda tænder.

Er du dog en som også er interesseret i rigtig golf, er det vigtigt at have det rette golfudstyr og golftilbehør, hvilket du nemt kan finde i en online golfbutik. Her kan vi anbefale Golfexperten.dk, som har alt hvad du som golf entusiast kunne få brug for.